Jobsrepublic

Producten

ONE bestaat uit verschillende software oplossingen om mensen en werk te verbinden. 

 

Demo Aanvragen

Recruitment

Eenvoudige en krachtige software voor het complete recruitment proces. De oplossing voor de moderne recruiter. Jobsrepublic ONE is mooie elegante software voor het volledige werving -en selectieproces. Intuïtief, simpel en buitengewoon krachtig. Beter dan traditionele systemen, gebaseerd op de technologie en mogelijkheden van vandaag.

Kijk verder

Inhuur van externen

Tot 30% besparen op alle inhuur. Altijd direct beschikken over de beste mensen voor het werk. De inhuuroplossingen van Jobsrepublic maken inhuur efficienter, véél goedkoper en veel beter. Leer meer over onze marktplaatsoplossingen en interimportals. Met de marktplaats voor externe inhuur houdt u controle over alle inhuur, krijgt u gegarandeerd betere kandidaten dan via traditionele inhuur en bespaart u ook nog eens fors op de kosten. Dit werkt echt!

Kijk verder

Mobiliteit & Flexibiliteit

Verbind medewerkers met het werk dat het beste bij hen past en laat ze groeien. Meer dan 60% van de medewerkers zit niet op de meest optimale positie om hun talent en drijfveren op de beste manier te benutten. Jobsrepublic maakt organisaties transparant. Stel medewerkers in staat hun kennis, capaciteit en vaardigheden te verbinden met vaste en tijdelijke jobs binnen de organisatie en tussen samenwerkende organisaties.

Kijk verder

Alles in 1

Eén oplossing voor alle inzet van mensen in je organisatie. ONE integreert alle sourcing processen rondom werving en selectie, arbeidsmobiliteit, inhuur externen en de flexibele inzet van mensen. ONE maakt interne en externe arbeidsmarkten transparant en helpt bij het vinden van de juiste kandidaat. Ongeacht contractsvorm of herkomst van de meest geschikte kandidaat.

Kijk verder

Meer dan 1.000 HR Professionals werken al met onze software

Duizenden gebruikers in meer dan 200 organisaties gebruiken dagelijks de producten van Jobsrepublic

Neem contact met ons op. We helpen je graag.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze consultants. Bel 020-26 11 26 0 of mail ons

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in arbeidsmarkttechnologie en de activiteiten van Jobsrepublic en haar innovatiepartners